First Stop Bandencentrale

First Stop – uw eerste keuze voor bandenservice
First Stop is een netwerk van bandenspecialisten dat sinds 1994 jaar in heel Europa actief is. Op dit moment hebben we 2000 servicecentra in 25 Europese landen. Onze indrukwekkende groei heeft steeds in het teken gestaan van één ambitie: onze klanten de beste service, producten en advies te bieden op het gebied van banden en voertuigen. First Stop is dus hét adres voor alles wat met uw banden te maken heeft.

First Stop specialist – uw First Safety specialist
De banden vormen het enige contact tussen u en de weg. Wij zorgen ervoor dat de juiste banden onder uw auto worden gemonteerd, waarmee u controle houdt in iedere mogelijke situatie, zodat u en uw gezin veilig de weg op kunnen. Wij bieden een volledig gamma van banden van alle toonaangevende fabrikanten, in iedere prijscategorie. Zo kunnen wij u bieden wat u nodig heeft.

First Stop – First Choice voor autoservice
Alle First Stop specialisten zijn uitgebreid opgeleid en zijn specialist op hun werkterrein. Naast bandenservice hebben onze servicecentra ook de nodige specialist in uiteenlopende andere diensten, zoals het vervangen van olie en accu’s, elektronische voertuigdiagnoses, remmen, uitlaatsystemen, schokbrekers enz. Bij de dichtstbijzijnde First Stop vestiging helpen wij u graag verder.

Onze klanten kiezen voor First Stop vanwege onze:

Professionele werkwijze en expertise om uw veiligheid op de weg te allen tijde te waarborgen.
Hoge kwaliteit service, apparatuur en producten van toonaangevende merken van.
Dichtbij en gemakkelijk: er is altijd een First Stop vestiging bij u in de buurt, met een wachtruimte en andere faciliteiten.

Autoservice Gerlo = First Stop specialist
Ook bij ons kan u terecht voor de gekende kwaliteit en service van First Stop.  Maak gerust een afspraak wanneer u van deze dienst wil gebruik maken.

Meer weten over onze diensten van First Stop, klik hier!