Over Ons

Een tiental jaar geleden begon het werken aan auto’s als mijn hobby, toen vooral kleine simpele en meestal oude auto’s. Steeds meer en meer kreeg ik de vraag van mensen om eens te kijken naar hun auto. Hier startte mijn bijberoep gewoon thuis in een kleine werkplaats. Door de ervaring die ik opdeed in mijn dagelijkse job (auto’s en vrachtwagens) kreeg ik steeds meer vertrouwen van de mensen, ook met nieuwere auto’s. Hier volgden dan een aantal grote investeringen zoals bandenapparatuur en degelijke diagnoseapparatuur.

Door het steeds toenemende klantenbestand ben ik in April 2016 verhuist naar een grotere werkplaats in de Nijverheidslaan te Waasmunster. Hier kunnen wij aan diverse auto’s tegelijk werken en kunnen wij u nog beter en sneller terug op weg helpen. Ik heb ervaring met zowat alle automerken, daarom is alles welkom. Zowel auto’s als bestelwagens en vrachtwagens.

Na een jaartje in de Nijverheidslaan, was het de moment om de volgende stap te nemen.  Sindsdien ben ik gestart als zelfstandige in hoofdberoep en ben ik nu gedurende de hele week ook overdag beschikbaar in de werkplaats.

Ook in de nabije toekomst gaan wij nog verder investeren in de laatste nieuwe technologieën, want stilstaan betekend achteruitgaan.

Wij streven ernaar om u steeds de beste service te geven en dit tegen de beste prijs. Bij ons staat de klant centraal, en weet de klant waarvoor hij betaald.

Neem gerust contact met ons op en overtuig uzelf!